LOGEMENT IN DE PEELLuxe B&B midden in de Peel
 

DE OMGEVING

Vanuit onze tuin loopt u zo het natuurgebied de Peel in. Een fantastisch natuurgebied om te wandelen en fietsen. Niet voor niks loopt hier dan ook de LAW het Hertogenpad maar ook het Petranpad. Kijk voor verschillende fiets- en wandelroutes niet alleen hieronder, maar ook op www.landschaphorstaandemaas.nl. Ook voor gezinnen is er van alles te beleven in de omgeving, denk aan Toverland, subtropische zwemparadijsen, kano-routes, speeltuinen, klim- en avonturenbossen, eigenlijk te veel om op te noemen.FIETSEN EN WANDELEN
De vele fiets- en wandelroutes die u kunt volgen vanuit onze locatie laten u de pracht zien van de omgeving die u kunt volgen vanuit onze B&B laten u de pracht zien van deze omgeving.

Geopad de verheven peel 43,4km

Enkele wandelroutes via Komoot:

Mooi pad door het veen 3,36km

Kerk Griendtsveen - Natuurpoort de Peel 5,96km

Herrezen uit de vergetelheid 7,62km

Pad Langs moeras en vennen 4,51km

Pad langs moeras en vennen 5,70 km


Fietsroute via Komoot:

Rondje om de peel 41,5km

Peel-Heideroute 43km


TOVERLAND
Binnen 10 minuten bent u met de auto bij dit pretpark. Magische momenten beleeft u in Toverland! Stap binnen in een betoverende wereld met 35 attracties en shows, verspreid over 6 verschillende werelden. Gil in één van de vijf achtbanen, neem een verfrissende douche in de wildwaterbanen of kom tot rust in de familie-attracties. Samen met uw gezin, familie of vrienden geniet u van een heerlijk, onbezorgd dagje uit.


ETEN EN DRINKEN

De Morgenstond: Lunch, Diner, koffie, 5 min fietsen.
Natuurpoort de Peel: Lunch, Diner, Activiteiten, binnen 10 min fietsen.
Toon Kortoomspark: Lunch, High Tea, Diner, activiteiten binnen 5 min fietsen.

Het centrum van Deurne ligt op 7 km afstand, hier is volop aanbod van restaurants, cafés, winkels etc. De afstand tot Horst is 10 km, ook hier is volop aanbod van winkels, restaurants cafés etc.

GREEN VALLEY ESTATE 

Hippische accommodatie waar sport, business, leisure en food samen komen. Van paardensporter tot natuurliefhebber, iedereen is welkom.

EQUESTRIAN CENTRE PEELBERGEN

Peelbergen Equestrian Centre is een moderne hippische accommodatie in het hart van Limburg voor ruiters en paardenmensen van over de hele wereld. Zij kunnen trainen en nemen deel aan wedstrijden op onze unieke plek.


TOON KORTOOMS PARK

Het blotevoetenpad is een ware beleving in de Peel, op alle paden komt u diverse natuurlijke ondergronden tegen die uw voeten prikkelen en als het ware masseren. In het Proeflokaal bent u van harte welkom voor alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft. Ook is dit dé plek voor het speciaalbier uit de Peel, Peelreus! Van 1918 tot 1944 heeft Toon Kortooms op deze plek gewoond, veel inspiratie opgedaan voor zijn boeken en een aantal werken geschreven. Op deze plek, het oude woonhuis van de familie Kortooms is nu een museum over de bekende schrijver. Expeditie de Peel, een unieke uitdaging! U waant zich in de wereld van noeste Peelarbeiders waar teambuilding, uithoudingsvermogen en creativiteit centraal staan


GOLFBAAN DE GOLFHORST

In het hartje van de Peel ligt de Golfhorst, daar waar gezelligheid en golfen hand in hand gaan. Het golfcomplex bestaat uit een volwaardige 18 holes golfbaan en een 9 holes PAR-3 baan. In 1997 is de baan aangelegd op een uniek stuk nieuwe natuur. Ook als u niet golft, bent u van harte welkom in het gezellige clubhuis.